Preskoči na glavni sadržaj

A da pričamo malo o meni?


Došlo je proljeće, možda da, a možda i ne. Jučer sam čistila snijeg sa auta, a 4.3. je. I nakon toga sam stavila na lice bronzer. Neka je sve depresivno i sivo, ali ja sam sebi jučer bila osunčana i jako lijepo izgledala. 


Koristila sam Vichy bronzer. Nije nametljiv, ali lice jako lijepo izgleda. Odličan je za svaki dio godine i baš ću ga koristiti, u inat zimi.


A u popodnevnom izlasku, koristila sam Normadem BB. Isto odličan pogodak.

Sljedeći tjedan donosim cijele recenzije.

Pozdrav

Ana

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i