Preskoči na glavni sadržaj

Olival Čarobno suho ulje


Mislim da bi svake riječi uz ove slike kvarile dojam o ovom ulju.

Ambalaža odlična, praktična za doma, praktična za put. 

Ulje je jako dobro za lice, tijelo i kosu. Miris je odličan, a koža je zaista čarobna nakon njega.Puno je toga divnog u čarobnom ulju, no najdraže mi je što je to naš brend. Drago mi je da mogu imati nešto tako profinjeno, a naše.

Svaka pohvala za ulje, jako mi se sviđa i mislim da je više nego dostojna zamjena za većinu ulja koja sam do sada probala.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i