Preskoči na glavni sadržaj

Pure & Cool dezorantska krema


U zadnje vrijeme koristim roll on, ali mi je uvijek bila draga deozranstka krema Lidera. Miris i ne baš, ali efikasnost. Kroz godine nekako tu kremu više ne primjećujem i kad sam dobila ovu malu teglicu kreme, nitko sretniji od mene.

Radi se o kremi koju se namaže ispod pazuha i to je to. Nema tragova, nema neugodnih mirisa, tragova na odjeći i sl. Malo je nespretna ambalaža, ali što se može. Uvijek s nečim zagrabim malo van i razmažem ispod pazuha. Sviđa mi se taj jako lagani miris, nije masna, dobro se nanosi, ne ostaju tragovi na crnoj potkošulji i nema onih neugodnih mirisa. 

Kremu sam nanosila i u redovne dane i nakon depilacije i nisam imala loših iskustava, sve je prošlo mirno.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i