Preskoči na glavni sadržaj

Uniq one


Ne znam više ni sama po koji put je ova bočica kod mene, ali ne ogu bez njega.

To je regenerator u spreju koji se nanosi na mokru kosu i onda nastaje čarolija - mogu se lakše počešljati, fenirati, kosa je mekanija, sjajnija, podatnija, manje sklona oštećivanju i sl.

Na kutiji navode da ima 10 efekata na kosu i mislim da zbilja ne pretjeruju - ako ga se koristi u frizerskim salona i profesionalci misle da je odličan već godinama, onda je i razborit odabir za njegu kose kod kuće.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i