Preskoči na glavni sadržaj

Afrodita jojoba


U ovom paketiću se skrivaju gel za tuširanje i mlijeko za tijelo. Što reći nego da me već na prvu oduševila jantarna boja ambalaže.

Gel za tuširanje se lijepo pjeni, miriši, koža odlično miriši, izgleda njegovano i još k tome svemu miriši cijela kupaonica. Odlično!

Mlijeko za tijelo je doslovno točka na i. Odlično za ovo vrijeme kad je potrebno dovesti kožu nazad u život, a nakon njega noge izgledaju kako bi se ono kazalo - kao milijun dolara.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i