Preskoči na glavni sadržaj

Biotherm Aquasource


U Mulleru sam naišla na paket Aquasource - 3 mini proizvoda za 93kn. Tko to ne bi uzeo?Krema - 15 ml - jako mi se svidjela, jako lijepo hidratizira, odlična je kao podloga za puder, odlična za dane dok nisam našminkana, svidjela mi se. Ovo ja zapravo prvi put da imam nešta od Biotherma.


Serum - 7 ml - mini serum je došao u mini bočici od seruma, to je stvar koja me totalno osvojila. Serum je jako efikasan, smanjuje zategnutost, tj. onaj neugodni osjećaj zatezanja kože, a da nije mastan ili da lice izgleda sjajno.

Balzam - 5 ml - zbilja ima balzamastu teksturu i bojala sam se da se neće upiti dobro ili da će ostati masno lice. Isto mi se jako svidjelo, baš lijepo njeguje kožu, u potpunosti se upije i imam dojam baš kao da sam njegovala kožu balzamom.

Uglavnom, linija mi se je svidjela i idem na cijele verzije svih ovih proizvoda.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i