Preskoči na glavni sadržaj

Chanel Vitalumiere Aqua


Kad bih ga trebala opisati na najbolji način onda bi to bilo - moj heroj!

To je puder koji je uz mene otkako je lansiran, cca 5 godina. Tako je lagan, a tako moćan. U trenu od umornog lica napravi da izgleda svježe, kao da je retuširano, i to uživo.

Sviđa mi se tekstura - lagana, kremasta i vrlo lako za nanošenje.

Puder je jako lagan, ali ima jako lijepo prekrivanje. Recimo, osrednje prekrivanje, ali isto tako jako lijepo ujednači ten i zaista izgledam kao djevojka koja ga reklamira, bez zezancije. Ovo je puder koji Lisa Eldridge godinama koristi i za sebe i za klijente, ovo je puder u koji se svi kunu da je odličan. Meni ga još uvijek nije dosta, čak ni nakon 3 bočice. Još uvijek ga želim imati uz sebe i za sebe.

Probat ću i nova izdanja Vitalumiere, ali ovo je nešto što se ne mijenja, Aqua ostaje.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i