Preskoči na glavni sadržaj

Dove - fake ten
Da, sunca ima već naveliko, ali sam ja još uvijek bijela i odlučila sam to ispraviti sa losionom za tijelom koji će mi dati malo boje. Dove sam već koristila i bila zadovoljna, pa nisam htjela ići dalje.

Opet sam uzela onu malo konkretniju nijansu i dobila ju. Iskreno, ne volim pretjerati sa lažnim tenom na sebi, niti to volim vidjeti na drugima. Ali malo zdrave boje nikome ne šteti.

Moja praksa je da ovo čudo nanosim svaki drugi do teći dan, tako dobijem laganu boju, ne pretjerano narančasto, smeđe ili kakvo već, nego zaista bolji ton moje kože.

Naravno, potrebno je oprezno brisati kožu nakon tuširanja jer malo jači potezi ručnikom sve skinu.

A sad ono lošije - miris nije baš najugodniji, ali ga se može zamaskirati u kombinaciji sa nekim redovnim mlijekom za tijelo. Onda je potrebno nanositi Dove malo dulje, ali je opet ok.

Ono što uopće ne volim kod svih proizvoda za samotamnjenje je što ostaju tragovi na svijetlom rublju. OK, prilagodim se i nosim tamnije, ali kad imam lijepu preplanulu boju baš bih htjela nositi svijetlo rublje!

Generalno, ako zanemarim miris i transfer boje, Dove mi se sviđa. Postignem bez puno muke i novaca dosta dobru boju koja drži nekoliko dana i dosta dobro izblijedi bez da ostaju mrlje.

Isto tako se lijepo nanosi da se umasira u kožu i sve je ok.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i