srijeda, 27. travnja 2016.

Dove - fake ten
Da, sunca ima već naveliko, ali sam ja još uvijek bijela i odlučila sam to ispraviti sa losionom za tijelom koji će mi dati malo boje. Dove sam već koristila i bila zadovoljna, pa nisam htjela ići dalje.

Opet sam uzela onu malo konkretniju nijansu i dobila ju. Iskreno, ne volim pretjerati sa lažnim tenom na sebi, niti to volim vidjeti na drugima. Ali malo zdrave boje nikome ne šteti.

Moja praksa je da ovo čudo nanosim svaki drugi do teći dan, tako dobijem laganu boju, ne pretjerano narančasto, smeđe ili kakvo već, nego zaista bolji ton moje kože.

Naravno, potrebno je oprezno brisati kožu nakon tuširanja jer malo jači potezi ručnikom sve skinu.

A sad ono lošije - miris nije baš najugodniji, ali ga se može zamaskirati u kombinaciji sa nekim redovnim mlijekom za tijelo. Onda je potrebno nanositi Dove malo dulje, ali je opet ok.

Ono što uopće ne volim kod svih proizvoda za samotamnjenje je što ostaju tragovi na svijetlom rublju. OK, prilagodim se i nosim tamnije, ali kad imam lijepu preplanulu boju baš bih htjela nositi svijetlo rublje!

Generalno, ako zanemarim miris i transfer boje, Dove mi se sviđa. Postignem bez puno muke i novaca dosta dobru boju koja drži nekoliko dana i dosta dobro izblijedi bez da ostaju mrlje.

Isto tako se lijepo nanosi da se umasira u kožu i sve je ok.

Nema komentara:

Objavi komentar