Preskoči na glavni sadržaj

Gillette & Olay


Vrijeme je za pokazivanje nogu, a ja sam spremna. Već dugo vremena koristim Gillette & Olay britvice jer su najbolje. Ovdje se ne radi samo o britvicama, nego o traci iznad u kojoj je pjena za brijanje i traka ispod u kojoj je balzam.

Postupak brijanja je jednostavan, uvijek pod tušem, gotovo u par minuta. Nije potrebna pjena i još balzam, sve ide zajedno tokom brijanja. 

Otkad koristim ove britvice nemam više uraslih dlaka, crvenila, peckanja ili svrbeža.
Istina je da su malo skuplje od ostalih britvica, ali su one umjesto pjene, britvica i balzama, pa je na kraju ipak isplativo.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i