Preskoči na glavni sadržaj

Himalaya pjena za umivanje


Nemam više masnu kožu, ali uvijek volim imati nešto što radi protiv prištića i cjelokupnog lošeg dojma kože.

Gelovi su uvijek dosta agresivni, i kada sam vidjela pjenu baš sam se iznenadila.

Inače, neem ne srećem prvi put. Jedan moj kolega je uvijek pio čaj u koji je dodavao žličivu tog praha i uvijek me nudio. No ja se nisam usudila, čudna je boja.

Ali ipak sam googlala neem i našla da je jako dobar za akne, čak ne sam prah može nanijeti na akne i on pomaže (naravno, ne sam prah, nego pasta od neema i vode).

Pjena za umivanje je doista temeljita, imam dojam da mi je lice nakon nje baš čisto i baš lijepo očišćeno. Po pitanju akni ne mogu biti mjerodavna jer ih nemam, ali primjetila sam da su mi pore izgledalje bolje.

Sada ovu pjenu koristim jednom tjedno, dok imam temeljito čišćenje lica.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i