utorak, 26. travnja 2016.

Olival Avokado ulje za kosu


Ulja za kosu nikad dosta, nekad mislim da bi ih se trebalo prodavati u kantama, kanistrima ili čak bačvama. Ulje za kosu koristim na mnogo načina i zato mi ga nikad dosta, evo kako sve:

- za oporavak kose, prije pranja - nekih sat do dva prije nego operem kosu, dobro ju natopim u ulju. Do pred par godina to mi je uvijek bilo šteta raditi jer sam mislila da samo bacam ulje, no kad vidim kakva mi je kosa nakon jasno mi je da ga ne bacam, nego koristim jako pametno. Radi se o tome da u tih sat dva, ulje jako dobro okrijepi kosu i napravi ju malo više njegovanom, nahranjenom.

- za vrijeme feniranja - onda mi se kosa ne razleti, tj. nije svaka vlas za sebe, nego se drži u komadu.

- nakon feniranja - za malo sjaja, njege, da mi ne izgleda suho. Recimo da je ovo onaj najnormalniji način korištenja ulja za kosu.

- svaki dan - par kapi za ljepotu kose, uglavnom ujutro dok se našminkam, raspojedlim dvije kapi ulja među dlanovima i prođem prstima na kosi, za sjaj i njegu.

- kao dodatak maski - uz Pantene masku još malo ulja ne može biti od viška.

Najdraži način za korištenje Olival Avokado ulja mi je onaj prvi, kad stoji satima na kosi. Avokado ulje je dosta masno, za dnevne potrebe je potrebno doslovno dvije kapi. Sve više bi moglo biti previše. Zato jer je jako hranjivo, najdraže mi je tako da dubinsku njegu kosu.Nema komentara:

Objavi komentar