Preskoči na glavni sadržaj

Olival - ekstra hidratantna krema i regenerativna kremaNekako mi ove dvije kreme idu u paru, preko dana želim hidrataciju, a za nooć želim obnavljanje. Matematika je meni jasna tu.

Obje kreme su odlične, lagane, efikasne, njeguju jako lijepo, ne uzrokuju probleme (crvenilo, pristići). Dapače, koristim ih i kad mi je lice u jako lošem stanju. Recimo kad imam upalu sinusa, pa mi je sav nos u ranama, ovo su jedne od rijetkih krema koje mogu nanositi na oštećenu kožu, a da me ne peče ili se ne zacrveni.

Jako sam zadovoljna njegom ovih krema u zimskom periodu, tako da proljeće bude prošlo još bolje. Ipak je potrebno manje spasa koži u proljeće nego u vrijeme dok se sve prostorije griju i nema sunca i života oko nas.

Kreme imaju jako slab miris, ambalaža je odlična za putovanja, Vrlo je čvrsta i stane  svaku torbu,

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i