Preskoči na glavni sadržaj

Vichy bronzer


Jučer smo riješili tijelo, danas idemo na lice. Kako mi je sada tijelo malo "dobilo" boje, vrijeme je da isto napravim i na licu. Tu koristim samo make up, nema svrhe raditi self ten na licu i onda piling svakih par dana, nema smisla.

Vich bronzer mi je super je mi prolazi u vrijeme dok mi je potrebno tek malo boje, ne volim nanositi previše bronzera. Četka je meka i odlično s njom mogu nanijeti koliko mi je potrebno na jagodice, nos, čelo, bradu i vrat.

Postojanost mi je također ok. Nanesem ga ujutro i traje na Vichy tekućem puderu cijeli dan. Nema potrebe za popravcima tokom dana. 

Pakovanje u kojem dolazi bronzer je isto tako praktično i sigurno za u torbu, ne može se lako otvoriti, a plus je veliko ogledalo koje može dobro doći na putu. 

Za ljeto, kad imam rreš pečen ten, ovaj bronzer mi nije dosta, ovo je bronzer za proljeće ili jesen, to je bronzer s kojim lažiram ten.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i