Preskoči na glavni sadržaj

A-Derma Protect linija za zaštitu fragilne kože od sunca


Dolaskom toplijeg i ljepšeg vremena više boravimo na suncu uživajući u raznim vanjskim aktivnostima,  što svakako donosi brojne blagodati našem psiho-fizičkom stanju. No u Laboratorijima A-Derma svjesni su opasnosti koje sunce predstavlja za našu kožu ako se ne koristi adekvatna zaštita, pa su osmislili inovativnu A-Derma  Protect liniju proizvoda za zaštitu od sunca koja koji nudi rješenje za sve tri razine štetnog sunčevog djelovanja na našu kožu. Unutar A-Derma Protect linije predstavljena je i A-Derma Protect AD krema koja je posebno prilagođena potrebama zaštite odrasle i dječje kože sklone atopiji. U primarnom fokusu A-Derma Protect linije je pružanje zaštite fragilnoj koži, koju odlikuje osjetljivosti i krhkost uzrokovana narušenom funkcijom barijere kože. Za razliku od ostalih tipova kože, fragilna koža zbog narušene funkcije barijere, vrlo burno reagira na vanjske utjecaje (hladnoća, toplina, onečišćenje okoliša, neprilagođeni kozmetički proizvodi, voda, sapun...), što još više oslabljuje i narušava njezine obrambene sposobnosti. 


 A-Derma linija je ekspert za zaštitu i njegu fragilne kože, a svoju učinkovitost duguje duguje Rhealba® zobi, jedinstvenoj biljci čije blago djelovanje pruža fragilnoj koži potrebnu njegu i zaštitu. Iz bijele čiste zobi, selekcionirane među više od 80 sorti, izdvojili su dragocjene djelatne tvari, za dobrobit kože koja je u potrazi za nježnim i umirujućim djelovanjem. Upravo je sunce jedan od glavnih uzročnika fragilnosti kože, pa će pod utjecajem UV zraka normalna koža postati fragilna, a fragilna još više oslabljena. Na jučerašnjem predstavljanju u Velvet Cafeu okupljeni su se s A-Derma Protect linijom upoznali slušajući predavanje Mihaele Vidiček, menadžerice za brend A-Derma i Vanje Kalinović, edukatorice za Pierre Fabre, ali i isprobavajući teksture proizvoda na vlastitoj koži.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i