Preskoči na glavni sadržaj

Avene Hydrance Optimale i Couvrance za hidrataciju i prikrivanje nepravilnosti


Mnogo je različitih vanjskih i unutarnjih utjecaja koji našu kožu čine dehidriranom, poput vjetra, promjene temperature, agresivnih sredstva za čišćenje, neprikladne kozmetike, depilacije te različitih kožnih bolesti koje mijenjaju funkciju kožne barijere. Dehidrirana koža je bez sjaja, gruba na dodir i prošarana suhim linijama, tanka i bez elastičnosti. Problem dehidrirane kože naročito je aktualan u ovo doba godine, kada smo više izloženi suncu. Izlaganje suncu je agresivan čin, na što koža reagira stvaranjem pigmenata, tamnjenjem i zadebljanjem. Stručnjaci iz Dermatoloških laboratorija Avène znaju da samo dubinski hidratizirana koža može imati blistav i ujednačen ten pa stoga predstavljaju dvije inovacije: Hydrance Optimale hidratantnu njegu za ujednačavanje tena te novi proizvod iz linije Couvrance, Prirodni sjaj mozaični puder za prikrivanje nepravilnosti svake, pa i najosjetljivije kože.

Hydrance Optimale: hidratantna njega za sve tipove kože

Novi nježno obojeni proizcodi Hydrance Optimale ujednačavaju ten i osiguravaju dugotrajnu i dubinsku hidrataciju istovremeno pružajući trostruko djelovanje:

 Međusobnim djelovanjem aktivnih sastojaka Meiboserina i Lipomucina® na površini kože nastaje kontinuiran i stabilan lipidni sloj koji djeluje poput zaštitnog omotača, čime se smanjuje isparavanje Avène termalne vode i osigurava njena ravnomjerna raspodjela u koži: dugotrajna hidratacija

 Kombinacija mineralnih pigmenata i sedefastih čestica ružičasto-ljubičaste i bakrene boje osigurava ujednačenost tena i zdravi sjaj kože: ujednačavanje

 Fotoprotektivni sustav osigurava visoku zaštitu od UVA i UVB zraka uz SPF 30, dok antioksidans pre-tokoferil učinkovito neutralizira djelovanje slobodnih radikala uz anti-age učinak: zaštita od sunca i slobodnih radikala

Hydrance Optimale hidratantna njega za ujednačavanje tena dolazi u dvije teksture: bogata je namijenjena suhoj do vrlo suhoj dehidriranoj koži, naročito onda kada koža izgleda umorno, bez zdravog sjaja, dok je lagana namijenjena hidrataciji normalne do mješovite dehidrirane i umorne kože bez sjaja. Njegu nanesite jednom dnevno, ujutro na očišćenu kožu lica samostalno ili u kombinaciji s Hydrance OPTIMALE serumom. Izbjegavajte kapke i područje oko očiju.

Preporučena maloprodajna cijena (tuba 40ml): 149,41 kn

Couvrance mozaični puderi: prikrivanje nepravilnosti i prirodni sjaj Couvrance mozaični puderi dolaze u tri inačice: Prozračni, Prirodni sjaj i Brončani mozaični puder. Prilagođeni su svim tipovima osjetljive kože, a na koži ostavljaju svilenkast završni sloj dajući joj svjež i zdrav izgled. Puderi ne sadrže parabene, parfeme ni konzervanse, a postojanost je zajamčena, budući da su sve tri inačice otporne na vodu i znoj.

Prozračni mozaični višebojni puder sadrži odabrane nježne pastelne nijanse pomoću kojih matira ten i učvršćuje šminku. Nanosi se velikim kistom na cijelo lice i vrat nakon nanošenja tekućeg ili kompaktnog pudera. Prirodni sjaj mozaični višebojni puder sadrži nijanse pomoću kojih ujednačava ten i daje prirodan sjaj koži. Nanosi se velikim kistom na cijelo lice i vrat nakon nanošenja tekućeg ili kompaktnog pudera.

Brončani mozaični višebojni puder sadrži zlatno-brončane nijanse koje licu daju izgled prirodne preplanulosti. Može se koristiti na cijelom licu kako bi se popravila boja tena ili samo na istaknutim dijelovima (obrazi, vršak nosa i brade), kako bi se naglasile konture lica.

Preporučena maloprodajna cijena (kutijica 9g): 156,87 kuna

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu