Preskoči na glavni sadržaj

Biobaza Clean it all!


Lice uvijek čistim micelarnima, ali još nakon toga volim očistiti lice do kraja blagim pilingom ili gelom. Kod gelova sam izbirljiva jer znaju isušivati kožu, pa se zato uvijek poveselim kad nađem hidratantni gel za umivanje.

Biobaza gel je zaista hidratantan, nema nakon njega onog groznog osjećaja da sve zateže. :-)

Tekstura je lagana, gel je nakon što se pomješa sa vodom, tako pjenušav, baš prava kupka za lice.

Gel umasiram laganim kružnim pokretima, jako dobro se ispire, ne ostaju tragovi nego samo čista koža. Poseban naglasak je potreban na to da koža ostaje jako meka i glatka, kao poslije laganog pilinga, no u gelu nema ništa drugo osim gela, nema nikakvih zrnaca.

Gel mi se je jako svidio i dobiva od mene čistu peticu!


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i