Preskoči na glavni sadržaj

Bolne vene na nogama


Svi već znate da imam s tim dosta problema, nažalost. Kažu da je naslijedno, pa da je problem ako sjediš cijeli dan (ja tako živim i radim), pa ako stojiš (a ja uopće ne stojim) ... Kako god, imam s tim dosta problema, a tek mi je 28. godina.

Uvijek imam neki plavi flek od vena, uvijek nešto pukne ili jednostavno boli dok hodam.

Uvijek tražim nešto novo za njegu vena - redovno koristim Lioton, Nikel i sl.

Olivalov gel je još jedan koji sam probala i generalno sam zadovoljna. Bitno mi je da hladi i umiruje jer kad počnu boliti vene, to je jako neugodno.

Jedan dobar savjet je namazati kremom za vene cijele noge i dignuti ih na povišeno. Nisam vjerovala baki kad mi je to govorila, ali sad i sama vidim da je to barem malo olakšanje.

Olival Venogel dosta dobro olakšava bol u nogama i drago mi je da sam ga slučajno ugledala u Interšparu. U DM ili Bipi ga nisam primjetila. Pakovanje je ok, velika tegla, pogodna je za često korišetenje.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i