Preskoči na glavni sadržaj

Caudalie gel za tuširanje


Kod gelova za tuširanje nisam izbirljiva, sama si nikad ne kupim neki ekstra, jer za to ipak postoje prijatelji. Ova divna tubica je tako staja kod mene mjesecima jer nikako da ju otvorim, a onda sam se oduševila.

Ne znam opisati miris, tako je nježan, nije jak, ali miriši cijela kuća, definitivno ga koristim onda kada se želim osjećati kao princeza.

Mislim da nisam naišla na gel za tuširanje koji miriši bolje, a srećom imam i parfem iz iste linije. :-)

Rose de Vigne miriši kao san, kao bajka, to mi je najbolji opis što mogu. Zamislite kako bi izgledao Vaš najbolji miris da ste u nekom tropskom raju, to je to.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i