Preskoči na glavni sadržaj

Jedinstvena termalna Vichy voda obogaćena mineralima za snažniju i otporniju kožu

Mnogobrojni štetni vanjski i unutarnji utjecaji mogu oslabiti našu kožu i narušiti njenu ljepotu i zdravlje. Stres, neodstatak sna, pušenje, neuravnotežena prehrana, umivanje tvrdom vodom te hormonalne promjene samo su neki od brojnih čimbenika koji negativno utječu na vitalnost i kvalitetu naše kože.  Zato kažemo kako svaka osoba mora imati snažniju kožu kako bi se uspjela boriti protiv faktora koji mijenjaju njenu prirodnu ravnotežu i fiziologiju. Minerali su esencijalni za ravnotežu kože. U metabolizmu – ulaze u sastav enzima i hormona, u strukturi – igraju ključnu ulogu u građi epidermisa te čuvaju pH ravnotežu kože.  Upravo je zato jedinstvena Vichy mineralizirana voda s velikom raznolikošću minerala idealan odgovor kao izvor snage za sve tipove kože.


Rođena na području francuskih vulkana, na dubini od 4.000 metara Vichy mineralizirana termalna voda teče tijekom svog tisućljetnog putovanja. 15 esencijalnih minerala čini ju termalnom vodom s velikom raznolikošću minerala. Tako obogaćena pruža trostruko djelovanje za snažniju kožu. Dokazano ona jača, uravnotežava i obnavlja kožu čineći je snažnijom, svaki dan. Vichy mineralizirana voda zaštićena je od onečišćenja i kontrolirana nekoliko puta dnevno za najviši stupanj tolerancije i učinkovitosti.  U kombinaciji sa sigurnim i snažnim aktivnim sastojcima dio je svih Vichy proizvoda.U prostorijama Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta u Zagrebu,  pod vodstvom Tanje Vučković, zadužene za edukaciju farmaceuta, Vichy je imao priliku dokazati zašto je upravo njihova termalna mineralizirana voda tako snažna.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i