Preskoči na glavni sadržaj

Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense Mineral Sunscreen SPF 50Jutarnje zrake sunca ponovno nas podsjećaju da se bliže topliji dani, te da vodimo brigu o zaštiti svoje kože.
Mnogi se stručnjaci za njegu kože slažu da je sredstvo za zaštitu od sunca najvažnija mjera zaštite od štetnog učinka sunčevih UVA i UVB zraka. No kemijski filteri koji se obično koriste u zaštitnim sredstvima mogu izazvati reakciju ako se nanose na kožu koja je osjetljiva ili sklona aknama.

Osobe koje su osjetljive na kemijska zaštitna sredstva često izbjegavaju nužnu zaštitu od sunca, što rezultira preranim starenjem kože: bore se javljaju i do tri godine ranije, a koža gubi čvrstoću i do deset godina ranije nego obično.
Kiehl’sovi su stručnjaci, na temelju spoznaja u području njege osjetljive kože te rezultata ispitivanja tolerancije kože izvan uobičajenih standarda razvili novi losion širokog spektra bez iritansa, posebno namijenjen osjetljivoj koži i koži sklonoj aknama - iznimno lagano mineralno sredstvo za svakodnevnu zaštitu od UV zraka sa zaštitnim faktorom 50 PA+++: Dermatologist Solutions™ Ultra Light Daily UV Defense Mineral Sunscreen SPF 50 PA+++. Riječ je o providnom i iznimno laganom, nijansiranom losionu sa 100%-tnim mineralnim filterima koji osjetljivu kožu i kožu sklonu aknama štite od štetnog utjecaja sunčevih zraka, bez da je pritom nadražuju.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i