četvrtak, 19. svibnja 2016.

Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense Mineral Sunscreen SPF 50Jutarnje zrake sunca ponovno nas podsjećaju da se bliže topliji dani, te da vodimo brigu o zaštiti svoje kože.
Mnogi se stručnjaci za njegu kože slažu da je sredstvo za zaštitu od sunca najvažnija mjera zaštite od štetnog učinka sunčevih UVA i UVB zraka. No kemijski filteri koji se obično koriste u zaštitnim sredstvima mogu izazvati reakciju ako se nanose na kožu koja je osjetljiva ili sklona aknama.

Osobe koje su osjetljive na kemijska zaštitna sredstva često izbjegavaju nužnu zaštitu od sunca, što rezultira preranim starenjem kože: bore se javljaju i do tri godine ranije, a koža gubi čvrstoću i do deset godina ranije nego obično.
Kiehl’sovi su stručnjaci, na temelju spoznaja u području njege osjetljive kože te rezultata ispitivanja tolerancije kože izvan uobičajenih standarda razvili novi losion širokog spektra bez iritansa, posebno namijenjen osjetljivoj koži i koži sklonoj aknama - iznimno lagano mineralno sredstvo za svakodnevnu zaštitu od UV zraka sa zaštitnim faktorom 50 PA+++: Dermatologist Solutions™ Ultra Light Daily UV Defense Mineral Sunscreen SPF 50 PA+++. Riječ je o providnom i iznimno laganom, nijansiranom losionu sa 100%-tnim mineralnim filterima koji osjetljivu kožu i kožu sklonu aknama štite od štetnog utjecaja sunčevih zraka, bez da je pritom nadražuju.

Nema komentara:

Objavi komentar