Preskoči na glavni sadržaj

La Roche Posay Anthelios XL


Osjetljiva koža lica je kontinuirano izložena sunčevim zrakama stoga je njezina pravovremena zaštita bitna kako bi se spriječile alergije na sunce, pojave pigmentacijskih mrlja, prerano starenje kože i dugoročno oštećenje stanica. Anthelios XL GEL-KREMA s „dry touch“ teksturom pruža vrlo visoku zaštitu lica zahvaljujući patentiranom sustavu filtra Mexoplex® posebno namijenjenih koži osjetljivoj na sunce.

Činjenica je da nismo svi jednaki kada je riječ o suncu: neki tipovi kože imaju viši prag tolerancije od drugih. Osim toga, način na koji sunce utječe na naše tijelo povezan je s raznim čimbenicima ključujući dob, osjetljivost kože, madeže, okolinu i uvjete izlaganja. Iako je sunce neophodno za  život, pretjerano izlaganje može trajno naštetiti koži, ali i zdravlju. Zbog toga je nužno voditi računa o vremenu provedenom na suncu i pravovremeno zaštititi kožu od štetnih sunčevih zraka. Cijele je godine, pogotovo koža lica, izložena UVB i UVA zrakama i njihovim štetnim učincima. UVB zrake (B kao bolne opekline) potiču tamnjenje te su glavni uzrok opeklina na koži. UVA zrake (A kao alergije ili anomalije) su štetnije od UVB zraka jer uzrokuju bol, prodiru duboko u kožu i ostavljaju vrlo štetne posljedice poput alergija na sunce, poremećaje pigmentacije te ubrzavaju starenje kože. 

Nanošenje primjerene zaštite može pomoći u prevenciji osjećaja neugode, pogotovo kada je riječ o osjetljivoj koži lica. Za svakodnevnu zaštitu od UVA i UVB zraka Anthelios linija iz laboratorija La Roche-Posay nudi široki odabir tekstura za svaki tip kože, uključujući i onu osjetljivu.

Anthelios XL: vrlo visoka zaštita u službi osjetljive kože

ANTHELIOS XL „dry touch“ gel-krema za lice SPF 50+ pruža optimalnu dermatološki ispitanu zaštitu zahvaljujući patentiranom sustavu Mexoplex® u kombinaciji s termalnom vodom La Roche-Posay s umirujućim i antioksidativnim svojstvima. Jedinstvena „dry touch“ tekstura omogućuje trenutno upijanje bez masnog sjaja i bijelih tragova. Proizvod je vodootporan, nekomedogen, ne sadrži parfeme i paraben te je primjeren za normalnu, masnu kožu i problematičnu. Novitet je i ambalaža u obliku pumpice za lakše korištenje i doziranje proizvoda.

Osim odgovarajuće UV zaštite, žene sve više traže dodatne prednosti njege za zaštitu od sunca. Anthelios nudi rješenja za zaštitu od sunca za cijelu obitelj, a proizvodi su prilagođeni svakom pojedinom tipu kože i situaciji ANTHELIOS XL COMFORT KREMA SPF 50+ Anthelios XL Comfort krema predstavlja optimalnu zaštitu s upijajućom i iznimno ugodnom teksturom. Hidratantna, baršunasta, nemasna te primjerena za suhu kožu.

ANTHELIOS XL ULTRA-LIGHT FLUID ZA LICE SPF 50+ Nova iznimno lagana tekstura: tekući, nemastan i neprimjetan proizvod s nevidljivim završnim slojem. Iznimno vodootporna te za sve tipove kože.

ANTHELIOS AC FLUID SPF 30
Visoka zaštita za lice u obliku matirajućeg ekstremnog fluida. Upija i regulira sebum na koži te zahvaljući tekućoj, nemasnoj i neprimjetnoj teksturi ostavlja suhi trag na koži.

ANTHELIOS BLUR KREMA SPF 50
Blur krema ima Inovativnu teksturu pjene s učinkom optičkog zaglađivanja koja se u trenu upija u
kožu. Zaglađuje sitne nepravilnosti i prirodno ujednačuje ten. Ima baršunasti učinak, dolazi u dvije 
nijanse te je primjerena za sve tipove kože.

AKO BRINEŠ ZA SVOJE NAJMILIJE, PREGLEDAJ NJIHOVE MADEŽE!
La Roche-Posay predstavlja platformu s interaktivnim sadržajem koja svakog pojedinca ohrabruje da pregleda svoje madeže i madeže svojih bližnjih te da se savjetuje s dermatologom ukoliko primijeti sumnjive znakove na svojoj koži. Ovim pristupom usmjerenim na obitelj i zajednicu, ohrabrujemo ljude da šire spoznaje te pregled madeža učine gotovo svakodnevnom navikom. Poruka je jasna: brinite o svojim najmilijima i pregledavajte njihovu kožu Postanite Skinchecker na: www.laroche-
posay.com.hr/skinchecker.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu