Preskoči na glavni sadržaj

La Roche Posay Redermic


 


Starenje kože kompleksna je pojava, koja istovremeno uključuje dva klinički i biološki nezavisna procesa: endogeno ili kronološko starenje i egzogeno odnosno starenje uzrokovano vanjskim čimbenicima. La Roche-Posay odgovor na problem starenja osjetljive kože je linija proizvoda Redermic koja sadrži vrhunske aktivne sastojke. Kombinacijom vrhunskih dermatoloških sastojka, retinola i vitamina C prilagođenog za osjetljivu kožu proizvodi linije Redermic R i Redermic C predstavljaju potpuni program za prevenciju i korekciju znakova starenja. Starenje kože je proces koji ne možemo zaustaviti, ali ga možemo uz adekvatnu njegu i prevenciju ublažiti. Kako bi usporili učinak starenja naše kože, prvo je potrebno razumjeti procese koji utječu na starenje, a mogu biti uzrokovani unutarnjim ili vanjskim faktorima.


KRONOLOŠKO ili endogeno starenje je genetsko programirani mehanizam. Karakterizira ga polagano i bespovratno propadanje tkiva, što vodi do progresivnih bioloških promjena. Znakovi kronološkog starenja su sitne bore, tanka i transparentna koža, gubitak podložečeg masnog tkiva i koštane strukture lica, suhoća kože, nemogućnost žlijezda znojnica da dostatno hlade kožu.

FOTOSTARENJE ili egzogeno starenje je uzorkovano utjecajima iz okoliša. Javlja se kao posljedica izloženosti utjecajima okoliša, uključivo sa zračenjem sunca, preciznije UV-zrakama. Na područjima izloženim suncu oštećenja kože, što ih uzrokuje fotostarenje,

POSEBNI PROBLEMI OSJETLJIVE KOŽE POVEZANI S NJEGOM PROTIV STARENJA

U skladu sa saznanjima o starenju kože i faktorima koji utječu na starenje, a vodeći računa o osjetljivoj koži laboratorij La Roche-Posay razvio je liniju proizvoda REDERMIC, koji djeluju protiv
unutarnjih (kronoloških) i vanjskih (fotostarenje) čimbenika starenja kože, s naprednim dermatološkim aktivnim sastojcima prilagođenim osjetljivoj koži. Rezultat: preuranjene se mrlje od starenja  smanjuju, ten je ujednačeniji, fine linije su izglađene, duboke bore korigirane, koža je čvršća, a njezina tekstura poboljšana (pore su sužene i slabije vidljive).

Redermic C za lice i Redermic C za oči sadrži čisti, pojačani vitamin C koji djeluje na bore, čvrstoću i ujednačen ten osjetljive kože lica. Proizvod ublažava znakove starenja kože: ispravlja duboke bore, ujednačava ten i smanjuje crvenilo. Zahvaljujući čistom vitaminu C, koža odmah djeluje čvršće i punije. Njegov učinak dodatno usavršava djelovanje manoze, šećera koji potiče kompaktnost kože te intenzivno ujednačava ten. Osim vitamina C, Redermic C je kombinacija korisnih aktivnih sastojaka za odmah vidljive rezultate: fragmentirana hijaluronska kiselina s izuzetnom sposobnošću zadržavanja vode za učinak zaglađivanja te Madecassoside, Neurosensine i termalna voda La Roche-
Posay posebno prilagođeni osjetljivoj koži za još veću učinkovitost. Proizvod je dostupan u obliku dnevne njege za suhu i za normalnu do mješovitu kožu te u obliku njege za područje oko očiju, Redermic C eyes. Kako koristiti Redermic C? Svako jutro ( i /ili svaku večer)

Redermic R za lice i Redemic R za oči je prvi La Roche-Posay retinol za osjetljivu kožu: ovaj intenzivan korektivni koncentrat ispravlja kliničke znakove fotostarenja poput naglašenih bora, preuranjenih staračkih pjega i grube kože s neujednačenim tenom. Retinol je dermatološki standard u borbi protiv fotostarenja koji stimulira sintezu kolagena i elastina te tako vidljivo smanjuje dubinu bora. Redermic R predstavlja prvi La Roche Posay retinol za osjetljivu kožu: retinol s postepenim opuštanjem je nova generacija molekule koja postepeno oslobađa retinol te time poštuje prag tolerancije osjetljive kože. Zajedno s LHA ( lipo-hidroksi kiselina) za restrukturiranje kože i zaglađivanje bora Redermic R predstavlja intenzivnu korekciju znakova starenje osjetljive kože.

Proizvod je dostupan u obliku njege za suhu i za normalnu do mješovitu kožu te u obliku njege za područje oko očiju, Redermic R eyes.


Kako koristiti Redermic R? Preporučeno korištenje svaku večer (ili svakog jutra kao dopunska njega uz kremu za zaštitu od sunca s faktorom SPF 15). Redermic proizvodi se mogu koristiti samostalno, a ako ih koristimo istovremeno ( Redermic C za lice, Redermic C za oči ujutro te Redermic R za lice i Redermic R za oči), predstavljaju savršenu rutinu s komplementarnim i pojačanim djelovanjem. REDERMIC [R] popravlja kliničke znakove fotostarenja kože: naglašene bore, prerane starosne pjege, grubu kožu s neravnomjernim tonom kože. REDERMIC [C] popravlja znakove prirodnog starenja kože: bore, gubitak čvrstine i ujednačenosti tena.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare