utorak, 31. svibnja 2016.

Lancome Energie de vie



Riječ je o moćnim, inovativnim i učinkovitim proizvodima koji se jednostavno koriste te donose rješenje za probleme s kožom koji su posljedica suvremenog načina života.
Namijenjen je ženama koje ne pristaju na kompromise i žele iskoristiti sve što im život pruža - ženama generacije Y (25 - 35 godina).

ÉNERGIE DE VIE je recept koji sadrži „tri aktivna sastojka pažljivo odabrana za ciljanu borbu protiv znakova umora koji su rezultat urbanog načina života”, objašnjava Véronique Delvigne, direktorica Lancômeovog Odjela za znanost. Riječ je o „ekstraktu goji bobicakoje djeluju protiv oksigenacije tkiva, ekstraktu francuskog matičnjaka čija antioksidacijska i umirujuća svojstva sprječavaju upalna stanja uslijed umora, te ekstraktu srčanika koji donosi razbuđujući učinak.“
Zahvaljujući spoju hidratantnih, energizirajućih i antioksidacijskih sastojaka, ÉNERGIE DE VIE je prava „super-hrana“ za svakodnevnu primjenu u cilju postizanja hidratizirane, glatke i osvježene kože zdravog sjaja.  


Novu njegu čine:

  1. The smoothing & plumping Pearly Lotion (biserasti losion za glatku kožu prirodne punoće). Njegujuća svojstva ulja u kombinaciji s intenzivnom svježinom vode zapljuskuju kožu valom energije.

  1. The smoothing & glow-boosting Liquid Care (tekuća njega za glatku i blistavu kožu): Lancômeova nova vizija tekuće njege - Liquid care™. Proizvod donosi sveobuhvatnu njegu kože: osvježava poput losiona, koncentriran je poput seruma i hidratizira poput Lancômeove kreme. Kombinacija pregršt hidratantnih, antioksidacijskih i energizirajućih aktivnih sastojaka osvježava kožu, dajući joj prirodnu blistavost, glatkoću i punoću.

  1. The overnight recovery Sleeping Mask (noćna maska za obnavljanje kože): koristi se nakon napornog dana ili kao brzo rješenje za oporavak. Po nanošenju se pretvara u vodene kapljice i smanjuje temperaturu kože za 1,8 °C, donoseći dubinsko osvježenje.Njezina formula osnažuje prirodnu barijeru kože i održava optimalnu razinu vlage.

Nema komentara:

Objavi komentar