Preskoči na glavni sadržaj

LIFTACTIV SERUM 10 SUPREME PROTIV DNEVNOG STARENJA KOŽE







Starenje kože je biološki proces koji utječe na cjelokupnu ravnotežu kože i s godinama rezultira u gubitku njezine otpornosti i borama. Kad jedan dan nije više dovoljan za oporavak te se pojave znakovi starenja poput opuštenih crta lica, ten bez sjaja i gubitak čvrstoće, koži je potreban novi saveznik koji se intenzivno bori protiv dnevnog starenja kože – Liftactiv Serum 10Supreme.

DUGOROČNO STARENJE POSLJEDICA JE DNEVNOG STARENJA KOŽE

Utjecaj vremena, odnosno, sati koji prolaze na licu ostavljaju tragove koje sami primjećujemo. Vichy je klinički i objektivno izmjerio starenje kože tijekom dana: od jutra do večeri koža gubi sjaj, znakovi umora su vidljiviji, njezina se čvrstoća smanjuje, a bore su izraženije. Takvi znakovi mogu biti potpuno jednaki znakovima dugoročnog starenja. S vremenom su takvi znakovi starenja sve izraženiji : bore su dublje, a koža izgubi čvrstoću.

Koža se s godinama oporavlja 5 puta sporije, što pokazuje Vichy istraživanje koje je otkrilo da mladoj koži treba 6 sati da ponovo pokrene svoje funkcije obnavljanja, dok je zrelijoj koži potrebno 30 sati. Rezultat nepotpunog oporavka zrelije kože može biti akumulacija znakova starenja.

Vichy je u novom proizvodu Liftactiv Serum 10 u jednoj formuli objedinio dva moćna sastojka za ubrzano obnavljanje kože RAMNOZA + FRAGMENTIRANA HIJALURONSKAKISELINA:

 Ramnoza biljnog porijekla

Između više vrsta šećera, odabrana je ramnoza, jednostavni šećer, zbog svojih jedinstvenih anti-age svojstva koja utječu na jačanje strukture kože i umanjivanje znakova starenja.

Ramnoza je biljni šećer dobiven od srebrne breze (Betula pendula) s posebnom snagom u borbi protiv starenja kože.

 Fragmentirana hijaluronska kiselina

Fragmentirana hijaluronska kiselina odabrana je zbog svoje jedinstvene veličine koja je znatno manja od klasične molekule hijaluronske kiseline. Poznata po svojim anti-age svojstvima i pozitivnom učinku na elastičnost kože, ima posebnu sposobnost prodiranjaunutar kože.

Nova jedinstvena formula Liftactiv Serum 10 Supreme donosi dvostruko više ramnoze u epidermis*. Biološka raspoloživost ramnoze je udvostručena. Liftactiv Serum 10 Supreme djeluje na 10 vidljivih znakova starenja kože: BORE, GUBITAK ČVRSTOĆE KOŽE, BORICE, BEŽIVOTAN TEN, UMORAN IZGLED, NEUJEDNAČEN TEN, GUBITAK PUNOĆE KOŽE, GUBITAK TONUSA KOŽE, ZNAKOVE UMORA, ISUŠENU KOŽU. Koža je nakon upotrebe proizvoda trenutačno i vidljivo preoblikovana, obnavljanje kože je ubrzano.

Liftactiv Serum 10 Supreme je ispitan pod dermatološkim nadzorom i primjeran za osjetljivu kožu. Bez parabena.

*U usporedbi s starom formulom Liftactiv Serum 10

LINIJA LIFTACTIV : CIJELOVIT ODGOVOR PROTIV STARENJA KOŽE

U liniji Liftactiv nalaze se dnevna njega Liftactiv Supreme dostupna u dvije teksture – za normalnu do mješovitu kožu te za suhu kožu, noćna njega, Liftactiv Serum 10 oči i trepavice za njegu oko očiju, Liftactiv Advanced Filler za korekciju dubokih i vertikalnih bora, Liftactiv Yeux za njegu područja oko očiju te novitet linije Liftactiv Serum 10 Supreme za mladolik izgled kože.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare