Preskoči na glavni sadržaj

Nikel ulje noćurka


Mogla bih reći da je ovo moj stari prijatelj, prvi put sam ga probala davno i uvijek mi je to jedno od onih sigurnih ulja. Sviđa mi se miris, tekstura i učinak.

Iz Nikela kažu da su sastojci noćurak, pasiflora, jojoba, slatka naranča, ružmarin i vitamin E iz pšeničnih klica. Svaki sastojak za sebe mi je odličan, a zajedno čine jedno jako dobro ulje. Recimo jojoba, od nje mi je lice uvijek jako meko, a to je ono što najviše volim kod njege, da imam meku kožu na licu, onda je puno lakše i nanositi make up.

Moja koža je osjetljiva, tako da uvijek pazim što stavljam na nju, a ovi svi sastojci su pogodni za moju osjetljivu kožu. 

Volim ga koristiti u kombinaciji sa Nikel uljem za oko očiju, onda imam dojam da mi je koža sasvim sigurna uz Nikel.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i