četvrtak, 19. svibnja 2016.

Nove L'Oreal amasadorice

ALESSANDRA AMBROSIO I CAMILLE ROWE-POURCHERESSE
PRIDRUŽUJU SE L’ORÉAL PROFESSIONNEL BRANDU

L’Oréal Professionnel s ponosom najavljuje da se brazilski model Alessandra AMBROSIO I
francusko-američki model i glumica Camille ROWE-POURCHERESSE pridružuju L’Oréal
Professionnel brandu za 2016. godinu. Pored L’Oréal Professionnel internacionalne ambasadorice
Eve GREEN, koja nastavlja svoju suradnju s brandom, Alessandra i Camille predstavljaju najvažnija
lansiranja branda u ovoj godini: DIARICHESSE HI-VISIBILITY i INOA BLOND RESIST.

Uvijek u doticaju sa modom, Alessandra AMBROSIO bila je očit izbor za L’Oréal Professionnel. Brazilski supermodel, ikonski “anđeo” poznate linije Victoria’s Secret i kreator vlastite marke Ale by Alessandra, danas ima preko 10 milijuna sljedbenika na društvenim mrežama. Da li zbog toga što je vrhunski supermodel prepoznat diljem svijeta, osoba predana kampanjama ili lice s naslovnica najpoznatijih časopisa poput Voguea, Harper's Bazaara i GQ-a, Alessandra AMBROSIO postala je uzor mnogim ženama.

Alessandra AMBROSIO je zaštitno lice za DIARICHESSE HI-VISIBILITY, novu ton na ton L’Oréal Professionnel boju, koja omogućava izuzetnu vidljivost refleksa na svim bazama, čak i onim tamnima. Otkrijte sjajne i vidljive reflekse, bez upotrebe filtera. Prava modno osviještena djevojka, poznati model koju je Vanity Fair proglasio desetom najutjecajnijom Francuskinjom na svijetu, Camille ROWE-POURCHERESSE, također je savršen odabir za brand koji je usko povezan sa modom. Nakon pojavljivanja u prvom filmu režisera Romaina Gavrasa i Vincenta Cassela, Camille se često pojavljuje u časopisima i fotografiraju je najveći, od Jean-Baptiste Mondina do Maria Testina. Također se pojavila u mnogim glazbenim spotovima (The Strokes, The Black Keys, MGMT, The Weeknd) te ima desetke tisuća pratitelja na Instagramu i Facebooku. U 2016., Camille glumi u novom filmu poznatog francuskog pisca, književnog kritičara iproducenta Frédérica Beigbedera.

Camille ROWE-POURCHERESSE je zaštitno lice L’Oréal Professionnel nove linije INOA BLOND RESIST,boje bez amonijaka koja ostaje vjerna ženi i koja daje odgovor na potrebe i želje najzahtjevnijih. Zaboravite blond nijanse koje brzo blijede. Vaš frizer može stvoriti blond nijansu koja će vam biti

PODSJETIMO SE...

5 RAZLOGA ZAŠTO JE POTREBNO POSJETITI FRIZERSKI SALON KAKO BISTE IMALI SAVRŠENU BOJU KOJA ODGOVARA VAŠIM POTREBAMA

1. Razgovor. Prvih nekoliko minuta u salonu su najvažnije. U tom trenu će kolorist postaviti preciznu i točnu dijagnozu na temelju koje će vam predložiti nijansu koja najbolje odgovara stanju vaše kose i
njezinoj prošlosti.

2. Osigurava boju koja vam savršeno odgovara. Zahvaljujući savršenom poznavanju kolorimetrije,
kolorist je jedina osoba koja može, ukoliko je potrebno, pomiješati dvije ili tri nijanse za dobivanje jošhrabrijeg učinka. Rezultat je besprijekorna boja.

3. Poštuje sklad boja. Prije nanošenja boje, kolorist će se pobrinuti da uskladi boju sa tonom kože,
bojom očiju i make-upom koji koristite, ali će uzeti u obzir i vaš stil oblačenja, te frizuru koju imate ili želite.

4. Isprobane i testirane tehnike. Precizne tehnike nanošenja, pedantne i brze, ključ su savršene boje.

5. Predviđanje budućnosti. Zato što je važno prije bojenja pokušati razmotriti što ćete vi željeti napraviti sa svojom kosom u narednih nekoliko mjeseci.

Nema komentara:

Objavi komentar