Preskoči na glavni sadržaj

Nuxe gel za tuširanje


Opet darovani gel za tuširanje, srećom imam prijatelje koji vole Nuxe. I ja također.

Idemo redom:

- ambalaža - Nuxe zlatne boje, na vrhu srebrnp zlatna, na dnu boje starog zlata, prava tuba, ne neka lomljiva. Ambalaža odlična za mene, savršena kao i sve od Nuxa.

- miris - ako ste imali bilo što prije od Nuxa onda znate koji je to miris. Ovo je miris kao i od suhog ulja, miris koji ima i parfem, a sada i ovaj zlatni gel. Sviđa mi se jako miris, kao da se kupam ljetom.

- gel - da li bi itko prigovorio na gel sa zlatnim šljokicama koje ostaju na koži nakon tuširanja? Koža je meka, ali zbilja meka, nježna i još se presijava u zlatu. Nakon tuširanja s ovim gelom mi nisu bile potrebne kreme i losioni za tijelo.

Eh sad, ovo mi se je jako svidjelo dok sam bila sasvim bijela, pa mislim i sama kupiti ovaj gel na ljeto, dok budem imala boje, pa kad se onda na tamnoj koži budem presijavala na zlato, to će se vidjeti pravo.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i