Preskoči na glavni sadržaj

S Fresh krema za sve


Tooo, ovo je jedna od krema koju stavim u torbu i mirna sam za ruke, noge i cijelo tijelo.

Miris je lagani ljetni, kokos, odličan za ovo doba godine kad nam dolazi ljeto. Tekstura je lagana, jako dobro se može nanijeti na tijelo, razmazati, umasirati i da ne ostaju tragovi na koži ili da se odjeća ne lijepi za kožu.

Sviđa mi se kako mi noge ostaju svileknaste, ruke i laktovi nisu suhi, dlanovi nisu suhi, ali mi ni papiri ne lijepe za ruke.


Točno kako piše na ambalaži, poželjeti ćete ju uvijek imati uz sebe ....

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i