Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Idealia Skin sleep


Za idealnu kožu je potreban san, ne bilo kakav, nego onaj kad je na lice nanesena Idealia.

Proizvodi iz linije Idealia su mi dragi već dugo vremena. Radi se o tako dobrim kremama i serumu. Princip ovih krema je da ožive kožu. Ujutro se budim sa zategnutim porama i boljim tonom kože, preko dana to sve održavaju serum i krema dajući licu taj zdravi izgled i lagani glow.

Noćna krema je pak posebna jer je gelaste teksture i imam dojam da na licu stvara neku mikroklimu savršenstva. 

Uz Idealiu nema više sivog tena, lice dobije roskasti ton i izgleda kao da je na njemu roza highlighter. ne pretjerano naravno.

Općeniti dojam kože izgleda puno bolje i ovo je ona linije zbog koje mogu imati no make up day.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i