Preskoči na glavni sadržaj

Armani noviteti


Armani predstavlja najnoviji sastojak: vezivni polimer - teksturirani gel koji omogućuje formuli maskare ECCENTRICO prirodno prianjanje uz trepavice.
Konusni dizajn nove četkice od crvenog elastomera sa stepenastim rasporedom čekinja dodatno ističe volumen.


Zahvaljujući ovakvoj strukturi, četkica zahvaća veću količinu maskare i omogućuje besprijekorno odvajanje trepavica, dajući im prekrasan oblik, definiciju i izduženost za naglašeni volumen. 
Maskara ECCENTRICO dostupna je u četiri nijanse koje odražavaju kultne boje Armanijevih kolekcija: crna, smeđa, mornarsko plava i crvena.

Vibrantne nove nijanse tekućeg sjenila za oči EYE TINT SMOKY NEUTRALS ukrašavaju kapke intenzivnim i postojanim mat finišem.
Njegova se neusporedivo lagana tekuća tekstura savršeno upija, pružajući osjećaj gole kože. Boje su intenzivne, čiste i postojane (do 16 sati), bez osjećaja težine na kapku.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i