ponedjeljak, 20. lipnja 2016.

Biotherm - Proizvodi za zaštitu kože od sunca 2016.


Nadolazeći ljetni mjeseci, kao i uživanje u ljetnim aktivnostima na otvorenom sada može biti nesmetano zahvaljujući novoj Biotherm tehnologiji odbijanja čestica vode, kao i Sun Sea Wind Repair.


 


Biotherm je 2016. razvio proizvod za zaštitu od sunca s jednako djelotvornim učinkom na suhoj, kao i na mokroj koži: Fluide Solaire Wet or Dry skin.
Zahvaljujući inovativnoj teksturi emulzije u obliku fluida, omogućuje jednoliko i brzo nanošenje bez tragova, čak i kada je vaša koža mokra. Nanesemo li ga na mokru kožu, razina zaštite u odnosu na obično mlijeko za sunčanje bit će veća za 50%.
Fluide Solaire Wet or Dry skin učinkovita je poput formula za suhu kožu, izvrsno se upija u kožu i štiti je od elemenata koji su neizostavni dio ljeta zahvaljujući tehnologiji Sun Sea Wind Repair®: spoj UV filtara i prirodne zaštite, uključujući i LifePlanktonTM i vitamin E.
Nakon nanošenja na mokru kožu, primijetit ćete sjajni sloj koji upija sunčevu svjetlost. Fluid je ispunjen mirisom citrusnog voća. Dostupan je u širokom spektru zaštite od UVA i UVB zračenja (15 do 30) za lice i tijelo.

Nema komentara:

Objavi komentar