Preskoči na glavni sadržaj

Biotherm - Proizvodi za zaštitu kože od sunca 2016.


Nadolazeći ljetni mjeseci, kao i uživanje u ljetnim aktivnostima na otvorenom sada može biti nesmetano zahvaljujući novoj Biotherm tehnologiji odbijanja čestica vode, kao i Sun Sea Wind Repair.


 


Biotherm je 2016. razvio proizvod za zaštitu od sunca s jednako djelotvornim učinkom na suhoj, kao i na mokroj koži: Fluide Solaire Wet or Dry skin.
Zahvaljujući inovativnoj teksturi emulzije u obliku fluida, omogućuje jednoliko i brzo nanošenje bez tragova, čak i kada je vaša koža mokra. Nanesemo li ga na mokru kožu, razina zaštite u odnosu na obično mlijeko za sunčanje bit će veća za 50%.
Fluide Solaire Wet or Dry skin učinkovita je poput formula za suhu kožu, izvrsno se upija u kožu i štiti je od elemenata koji su neizostavni dio ljeta zahvaljujući tehnologiji Sun Sea Wind Repair®: spoj UV filtara i prirodne zaštite, uključujući i LifePlanktonTM i vitamin E.
Nakon nanošenja na mokru kožu, primijetit ćete sjajni sloj koji upija sunčevu svjetlost. Fluid je ispunjen mirisom citrusnog voća. Dostupan je u širokom spektru zaštite od UVA i UVB zračenja (15 do 30) za lice i tijelo.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i