Preskoči na glavni sadržaj

Biotherm Skin Best


Ponuda Biother krema u Mulleru je odlična, za svaku ima redovna verzija i malo putno pakiranje. Tako sam uz Aquasource uzela i Skin Best i ostala i dalje oduševljena.

Od Skin Best je koža tako fina. Lice izgleda svježe, zdravo, mekano, pore su manje vidljive, kao i sitne bore. Krema je odlična.

Ambalaža je jako lijepa, iako je malo teško otvoriti ovaj poklopac, ali trud se isplati. Naravno, krema veličine 15 ml stane u svaku torbu za bilo koje putovanje, što je isto jako veliki plus.

Mislim da je ovo krema koju svaka žena treba imati, za dane kad se ne osjeća dobro da joj lice živne, za pred neke bitne događaje za savršen izgled, a i za svaki dan jer mislim da je baš dobro svaki dan izgledati odlično.

Davno sam već shvatila da nije bit priče kupiti najskuplji puder i misliti da će lice izgledati odlično. Bitna je priprema kože, kako krema koju koristimo utječe na našu kožu i ako je krema poput Biotherm, onda lice izgleda odlično, čak i bez pudera.Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i