četvrtak, 16. lipnja 2016.

Eucerin Volume Filler noćna krema


Ovo je bio ulov i pol. Kad je Eucerin imao akciju po cijeni jedne kreme sam ulovila dnevnu kremu 50 ml, noćnu 20 ml i za oko očiju 15 ml. To je zbilja više nego odlično. 


Amabalaža je zbilja noćna, kad se usporedi sa dnevnom. Dnevna krema je u svijetloj amabalaži, dok noćna ima ovaj sivo plavi, noćni ton. Dobra fora. Ambalaža je inače čvrsta, pogodna je za putovanja. Najbitnije, jako je čvrsta. Ispala mi je jako puno puta i još se nije razbila. :-)

Tekstura kreme je malo jača nego od dnevne, naravno. Krema koju ja imam je za normalnu kožu, tako da nije previše masna, nego baš taman, ni previše ni premalo masna, a isto tako ni previše ni premo hidratantna. Jako lijepo navlaži i nahrani kožu pa me ništa ne zateže na čelu ili oko usana, znate one divne bore od smijanja.

Često s rukama potegnem još i preko vrata. To je dio kože koji mnogi često zaborave, no jednako je bitan kao i lice i možda još više pokazuje kako se brinemo o svojoj koži.

Kremu koristim svaku večer, a ponekad i preko dana kad nisam našminkana da malo oživim svoju kožu. 

Uglavnom, krema je odlična. Trenutno je sve što imam za njegu lica od Eucerina i jako mi se sviđa Eucerin. Kreme su jako kvalitetne i jako dobre za kožu. Primjećujem čak i da mi lice nije sklono crvenilu kao prije, jer sad ipak ispravnije njegujem kožu. S obzirom da sam dogurala do prvih bora, mislim da je ova krema i općenito Volume Filler linija odlična za očuvanje dobre kože.

Definitivno ću pratiti kada Eucerin ima popuste i promocije i opskrbiti se Volume Filler kremama. 

Nema komentara:

Objavi komentar