Preskoči na glavni sadržaj

Hair Touch Up - L'Oréal Professionnel


Koliko puta ste se našli u situaciji da imate sijedi izrast između dva bojanja, a baš tada vam zakažu važan poslovni sastanak/večeru/druženje/spoj na kojem želite izgledati savršeno?

L'Oréal Professionnel nudi profesionalno rješenje problema za takve situacije – sprej za prekrivanje sijede kose na izrastu.

Hair Touch Up je sprej sa pigmentiranom formulom koji će privremeno prekriti sijede između dva odlaska frizeru na bojanje.

Dostupan je u 4 nijanse: crna, smeđa, svijetlo smeđa i tamno blond.

Jednostavno se nanosi, trenutno prekriva sijede i blijedi sa jednim pranjem. Najbolje od svega je što Hair Touch Up stane u vašu torbicu, te ga možete nanijeti u svakom trenutku i u svakoj prilici.

Posjetite L'Oréal Professionnel frizerski salon i potražite svoj Hair Touch Up, proizvod koji morate imati!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i