Preskoči na glavni sadržaj

Himalaya Neem pjena za umivanje


Mislim da je pjenu za umivanje za masnu kožu uvijek dobro imati kod sebe, recimo za temeljito čišćenje nakon dana kad je lice bilo prenašminkano i tako za recimo redovno odražavanje svakih 2 tjedna.

Ambalaža je odlična, čvrsta, jako, pogodna za kupaonicu, ali i za sva putovanja.

Miris je baš zeleni, jer sadrži neem. Neem je u zadnje vrijeme jako popularan za masnu kožu jer ubija prištiće, čisti pore i čini kožu sklonu aknama zdravijom.

Moja rutina je nanošenje pjene i lagano ju umasiram prstima i potom isperem. Sviđa mi se kako imam dojam da mi je lice čisto nakon toga.

Kada imam malo više vremena, onda ovu pjenu nanesem i držim kao masku nekoliko minuta.

Pjene za čišćenje lica mi se inače sviđaju jer su jednostavne za korištenje, ispiranje i puno su brža verzija čišćenja lica nego gel ili ulje.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i