Preskoči na glavni sadržaj

Ljetno liceKroz godine sam stekla "ljetnu naviku" po pitanju pudera i make up-a.

Za večernje izlaske biram Toleriane Teint jer mi je nakon dana na suncu bitna hidratacija - a to ovaj puder ima. Ono što mi se još sviđa je lijepa nijansa 35, lagano do srednje prekrivanje, postojanost i baš mi se sviđa kako lice izgleda meko.

Sljedeći izbor je dnevne - Vichy Capital Soleil 50+, za svaki dnevni look dok se šećem po gradu u podne ili igram sa psom poslijepodne, uglavnom kad god sam na suncu, a da mi nije potrebno jako prekrivanje jer ova krema je prvenstveno SPF 50+, a boja je zaista lagana. Preciznije, radi se toniranoj kremi.

Dnevni izbor sa malo boljim pokrivanjem i sa malo tamnijom bojom, je Capital Soleil BB kreme SPF 50. Postojanost, prekrivanje, brončana boja i veliki SPF.

Ono što napravim zajedničko na sve troje, stavim tek malo Chanel Pudre Universelle u prahu kako bi bila sigurna da sam cijeli dan ili noć mirna sa make up-om. Naravno, još malo rumenila i bronzera za film star look. :-)


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i