utorak, 28. lipnja 2016.

Matrix Mineral Mess Maker


Počela sam koristiti ovaj sprej prije ljeta jer sam željela ljetnu frizuru. Onako, razbarušena kosa, lagane lokne, neuredni ljetni look - i dobila sam ga.

Sprej sadrži morsku sol pa zato tako lijepo nakovrča kosu i izgleda kao da sam ju osušila na povjetarcu na pješčanoj plaži dok sam sjedila pod palmom. Ta divna plaža-frizura je postojana cijeli dan, a lako ju se može doraditi i drugi dan sa par poteza sprejem i malo gužvanja kose rukama.

Jako mi se sviđa što sada mogu imati ljetni look kad go poželim, a jako je jednostavno napraviti ga. Na mokru kosu nanesem sprej i malo gužvam kosu. Još bolji efekt mi je kad odem u krevet sa tek malo vlažnom kosom, onda mi se naprave puno ljepše lokne jer mi kosa ne visi nego stoji na jastuku. Kako imam dugačku kosu, problem sa loknama je da se mogu opustiti, no ovaj sprej ih drži čvrstima jer sadrži sol pa se kosa lijepo skupi i drži.

To ponekad može biti problem ako idem počešljati kosu, no ne vidim potrebu za češljanjem kovrčave kose, iskreno dok sam kovrčava ne češljam se. Samo kad operem kosu i to je to. 

Kovrčava frizura koju dobijem sa ovim sprejem je puno bolja ljetna verzija od imitacije ljetne frizure sa figarom i sl. 

Sprej koristim već dosta dugo nakon svakog pranja, kosu sušim na zraku i eto barem manje upropaštavam kosu sa fenom, a da pri tome imam super frizuru.

Nema komentara:

Objavi komentar