Preskoči na glavni sadržaj

Matrix Mineral Mess Maker


Počela sam koristiti ovaj sprej prije ljeta jer sam željela ljetnu frizuru. Onako, razbarušena kosa, lagane lokne, neuredni ljetni look - i dobila sam ga.

Sprej sadrži morsku sol pa zato tako lijepo nakovrča kosu i izgleda kao da sam ju osušila na povjetarcu na pješčanoj plaži dok sam sjedila pod palmom. Ta divna plaža-frizura je postojana cijeli dan, a lako ju se može doraditi i drugi dan sa par poteza sprejem i malo gužvanja kose rukama.

Jako mi se sviđa što sada mogu imati ljetni look kad go poželim, a jako je jednostavno napraviti ga. Na mokru kosu nanesem sprej i malo gužvam kosu. Još bolji efekt mi je kad odem u krevet sa tek malo vlažnom kosom, onda mi se naprave puno ljepše lokne jer mi kosa ne visi nego stoji na jastuku. Kako imam dugačku kosu, problem sa loknama je da se mogu opustiti, no ovaj sprej ih drži čvrstima jer sadrži sol pa se kosa lijepo skupi i drži.

To ponekad može biti problem ako idem počešljati kosu, no ne vidim potrebu za češljanjem kovrčave kose, iskreno dok sam kovrčava ne češljam se. Samo kad operem kosu i to je to. 

Kovrčava frizura koju dobijem sa ovim sprejem je puno bolja ljetna verzija od imitacije ljetne frizure sa figarom i sl. 

Sprej koristim već dosta dugo nakon svakog pranja, kosu sušim na zraku i eto barem manje upropaštavam kosu sa fenom, a da pri tome imam super frizuru.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i