Preskoči na glavni sadržaj

Nivea Pure & Sensitive


Kad god sam nezadovoljna nekim proizvodom uvijek kažem: "pa zar onaj tko je ovo napravio nije to ni probao?" ili "ovo je kao da to nije napravila žena, a ženski proizvod ....". No, da Vas umirim, ovaj proizvod tko god je napravio, isprobao ga je. :-)

Najveći test da li je proizvod za osjetljivu kožu zaista za osjetljivu kožu je - koža nakon depilacije.

Evo scenarija: depilaram se uvečer, to je naravno najpogodnije vrijeme, ali ne volim ne nanijeti neki dezić jer si ujutro malo smrdim, pa volim imati dezić koji mogu nanijeti odmah nakon depilacije. I to je to, to je ovaj dezić!

Kao i svi ostali Nivea roll on i ovaj dezić je odličan. Svaka vrsta ima svoj miris, no svi u mi ugodni, svi su tako nježni.

Ono što mi se sviđa je što je zbilja za osjetljivu kožu, ne ostavlja tragove, jako lijepo miriši i štiti od neugodnih mirisa zaista jako dugo.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i