Preskoči na glavni sadržaj

Olival krema za ruke


Točnije, radi se o koncenratu od nevena, što uvijek volim. Koncentrat je puno jači od kreme, a to mi je potrebno jer imam ojetljivu kožu i doslovno cijelu zimu samo mažem ruke cijele dane. Zato mi je potrebna krema koja njeguje, a da me ne peče koža koja je uvijek negdje oštećena.

Olival krema ima jako lijep i ugodan miris, što mi je bitno jer radim s papirima i vrlo često imam dojam da mi ruke nemaju ugodan miris. Sad primi ovaj dokument, sad onaj, pa tastatura, mobitel .... nekako imam dojam da se miris papira osjeti na koži, no ova krema to jako lijepo neutralizira i osjetim samo miris nevena.

Drugo je odlična njega ruku. Koža na rukama mi je suha, peruta se, puca, uvijek negdje neka krastica od pukotine, i zato mi je bitno da imam kremu od koje mi koža na rukama neće dodatno biti crvena, neće me peći i biti premasna kako bih mogla raditi normalno.

U ovoj kremu imam to sve, u rangu je Neutrogene, možda i mrvicu bolja.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i