Preskoči na glavni sadržaj

Olival Regenerativna krema


Nije da redovno gledam reklame od Bille, ali moja topla preporuka za oštećenu kožu je regenerativna krema. 

Radi se o tome da često pušem nos, često imam upalu sinusa i mrzim kad imam crven nos, a kad 10 dana cijeli dan pušem nos, onda se dogodi i krastice i rane na nosu.

Ali ja imam ovakav sistem - ispušem nos i onda ga odmah namažem i tako cijeli dan koliko god puta pušem. 

I to mi je jedina garancija da opet nemam rane na nosu. A ono što je bitno je naći kremu od koje tako izvrijeđana koža ne peče kao sam vrag. I eto ga - Olival regenerativna krema - umiruje nadraženu kožu, smanjuje crvenilo i pomaže mi kad sam bolesna.

Naravno, koristim kremu i u redovno vrijeme na cijelom licu, ali ju ipak najviše volim ostaviti za dan kad imam upalu sinusa jer sam sigurna a će biti dobra za moj izmučeni nos. 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i