Preskoči na glavni sadržaj

Pure & cool


Mmm, limun i menta ....

Uvijek sam voljela isprobati deo kreme, no izbor je katastrofa slab. Lideru sam već imala više puta i zapravo nisam baš nešto drugo našla, sve do ove.

Radi se o maloj posudici sa deo kremom koja miriši po limunu i menti, a garantira da se neće pojaviti neugodni mirisi 12 sati.

Moja rutina je da kremu nanosim uvečer nakon tuširanja i znam da se ujutro neću probuditi smrdljiva. Miris mi se jako sviđa i osjeti se dosta dugo.

Krema je jako blaga za kožu, a najbolji dokaz je da je nanosim odmah nakon depilacije i ne budim se crvene kože i sl.

Jedino, ne bih ju koristila preko dana jer se ne upije odmah (ili je možda ja stavljam previše), no iako ju koristim uvečer nikad nisam primijetila mrlje na potkošulji.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i