petak, 3. lipnja 2016.

Vichy tajna osunčanog izgleda


San svake žene je dostići idealan ten koji otkriva njenu ljepotu i jedinstvenost. Bez obzira biramo li ljeti sve popularniji izgled gole kože ili preplanuli ten, kada je riječ o izboru ljetnih proizvoda za njegu i korekciju tena, s nanošenjem zaštitnog faktora nikada nećemo pretjerati. Upravo zato Vichy predstavlja korisne savjete za osunčan, zdrav i prirodan izgled osjetljive kože. Kao dio ljetne makeup rutine Vichy preporuča Teint Idéal kompaktni puder s faktorom SPF 25 koji sadrži sedefaste čestice za trenutnu blistavost i lagana ulja za lako nanošenje i postizanje baršunastog učinka na površini kože.

Šminkanje osjetljive kože predstavlja poseban izazov jer je takva koža iznimno reaktivna. Osjećaji neugode mogu se javiti pod utjecajem različitih vanjskih čimbenika poput zagađenja ili klimatizacije te utjecaja štetnih sunčevih zraka. Važno je izabrati primjerene proizvode za korekciju tena stoga Vichy donosi praktične savjete za trenutnu blistavost i izgled ljetne preplanulosti.

Izbjegavajte nanositi podlogu na golu kožu, ispod podloge uvijek koristite serum ili kremu. QUALIA THERMAL MOĆNI SERUM ZA SVE TIPOVE KOŽE dinamično hidratizira isušena područja zahvaljujući ravnomjernom rasprostiranju vode kroz sve zone lica za dugotrajnu hidrataciju do 24 sata. Serum sadrži 10% termalne vode Vichy + hijaluronsku kiselinu.

Ako izlažete svoju kožu suncu obavezno ju pravilno zaštitite. Dobar odabir su tonirane ili BB kreme s visokim faktorom s kojima i štitite kožu od štetnih zraka sunca, ali i ujedno prekrivate sitne nepravilnosti na koži te postižete izgled ujednačenog tena.

Isprobajte Ideal Soleil BB baršunastu kremu za lice s SPF 50+ Puder u kamenu odličan je saveznik za one s mješovitom ili masnom kožom lica. Lagano ga utapkajte preko onih dijelova lica gdje vam zna  izbiti sjaj te ga ubacite u torbicu i ponesite sa sobom za eventualne popravke tijekom dana. 

Blistav osunčani izgled možete postići sa TEINT IDÉAL KOMPAKTNI PUDER u prahu za sve tipove kože ujednačava i korigira ten te pruža blistav i prirodan izgled kože. Dostupan je u dvije nijanse te sadrži sedefaste čestice za trenutnu blistavost i lagana ulja za lako anošenje i postizanje baršunastog učinka na površini kože.

Svoj idealni ljetni izgled dovršite Vichy mineraliziranom termalnom vodom koja dokazano učvršćuje, obnavlja i osnažuje kožu. Korištenje termalne vode bitan je korak u svakodnevnoj rutini ljepote – istovremeno jača, umiruje i obnavlja kožu. Jedinstven spoj 15 rijetkih minerala pruža učinkovitost i ugodu, neovisno koristi li se kao umirujući korak nakon čišćenja lica, kao fiksator njege/šminke ili kao ugodno osvježenje za osjetljivu kožu. Prirodno je formulirana i nije je moguće znanstveno reproducirati.

Nema komentara:

Objavi komentar