Preskoči na glavni sadržaj

L'Oreal sprej za kosu


Volim tu fuksija/magenta boju i kad vidim nešto u toj boji, uvijek to kupim - ruž, majica, rublje, cipele (da, i njih čak), sprej za kosu ...

Šalu na stranu, sprej je ljubičast, no na kosi nije. Radi se njegujućem spreju za kosu, jupi, točno ono što nas većina sada treba. 

Idemo redom - radi se o eliksiru za kosu koji ima 2 djelovanja - prvo je da jača kosu a drugo da olakšava raščešljavanje i pruža zaštitu kosi. Nanosi se na suhu ili ručnikom prosušenu kosu. Ja sam ga uvijek stavljala na mokru, pa još malo na polu suhu i onda još na suhu samo ako imam kovrče. Baš speglat kosu i onda ju namočiti ???

Uglavnom, miris odličan, djeluje kao i svaki drug regenrator u spreju (imam još i Revlon o kojem za nekoliko dana). Omogućuje da se kosa laganije počešlja jer mi nema mrže nego dok čupam, a sve puca. Što se tiče toga da li mi je kosa jača, ne znam, nije pravo vrijeme, bojanje, more, sol i sunce, nije sad vrijeme za iskreno suditi. No kako je bočica dosta velika, tj. 200 ml bit će dosta i za jesen da sudim da li mi je kosa jača. Defintivno mi je lakše raščešljati kosu, tako da jedno obećanje mogu potvrditi, a za drugo čeko pričekati.

Kako se radi o dvofaznom eliksiru, onda je potrebno malo trenirati mišiće ruku prije korištenja i par puta lagano protresti bočicu.

Ono što mi se sviđa još u ovom ljetnom periodu je da ovaj sprej nanesem kad god se sjetim, sad imam kovrčavu kosu pa mi je još bolje malo ju namočiti svako malo - izgleda zdravije, a i bolje se kovrča kad je vlažna.

Kupljeno je u DM-u, a točne cijene se ne sjećam, znam da nije bilo nešta ekstra skupo, vjerojatno do 40 kn.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i