utorak, 2. kolovoza 2016.

L'Oreal sprej za kosu


Volim tu fuksija/magenta boju i kad vidim nešto u toj boji, uvijek to kupim - ruž, majica, rublje, cipele (da, i njih čak), sprej za kosu ...

Šalu na stranu, sprej je ljubičast, no na kosi nije. Radi se njegujućem spreju za kosu, jupi, točno ono što nas većina sada treba. 

Idemo redom - radi se o eliksiru za kosu koji ima 2 djelovanja - prvo je da jača kosu a drugo da olakšava raščešljavanje i pruža zaštitu kosi. Nanosi se na suhu ili ručnikom prosušenu kosu. Ja sam ga uvijek stavljala na mokru, pa još malo na polu suhu i onda još na suhu samo ako imam kovrče. Baš speglat kosu i onda ju namočiti ???

Uglavnom, miris odličan, djeluje kao i svaki drug regenrator u spreju (imam još i Revlon o kojem za nekoliko dana). Omogućuje da se kosa laganije počešlja jer mi nema mrže nego dok čupam, a sve puca. Što se tiče toga da li mi je kosa jača, ne znam, nije pravo vrijeme, bojanje, more, sol i sunce, nije sad vrijeme za iskreno suditi. No kako je bočica dosta velika, tj. 200 ml bit će dosta i za jesen da sudim da li mi je kosa jača. Defintivno mi je lakše raščešljati kosu, tako da jedno obećanje mogu potvrditi, a za drugo čeko pričekati.

Kako se radi o dvofaznom eliksiru, onda je potrebno malo trenirati mišiće ruku prije korištenja i par puta lagano protresti bočicu.

Ono što mi se sviđa još u ovom ljetnom periodu je da ovaj sprej nanesem kad god se sjetim, sad imam kovrčavu kosu pa mi je još bolje malo ju namočiti svako malo - izgleda zdravije, a i bolje se kovrča kad je vlažna.

Kupljeno je u DM-u, a točne cijene se ne sjećam, znam da nije bilo nešta ekstra skupo, vjerojatno do 40 kn.


Nema komentara:

Objavi komentar