Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Capital Soleil SPF 50 BB krema


Neki dan sam se podsjetila kako imam jednu divnu BB kemu, a nijansa je baš ona koja mi treba nakon mora. Radi se o suncem okupanom tenu, ipak dostojnom tako srednje preplanulosti, što je za nas koji smo Chanel 10 ili 20, maksimum koji možemo dobiti tokom ljeta.

Vichy BB krema je visoki spf i BB krema u jednom. Odlična krema za vruće dane kad ima puno sunca zbog sfp, a u istom proizvodu je još i BB krema, pa je potrebno koristiti jedan proizvod umjesto dva i tako manje opterećivati kožu dok je vruće.

Prekrivanje je osrednje, ali realno tokom ljeta na preplanulom tenu se baš i ne može vidjeti nešto loše ili neki sitni ožiljci koji se vide na bijelom tenu. Postojanost je odlična, a i drago mi je da se radi o varijanti za masnu kožu pa sam onda 100% sigurna.

Za ljetni look mi je dovoljno malo pudera u prahu na t zonu, sjenilo (Maybelline 24h u bronze nijansi), rumenilo i sjajilo.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i