Preskoči na glavni sadržaj

Biotherm Blue Therapy AcceleratedS obzirom da je 80% znakova starenja kože uzrokovano načinom života* (*Biothermovo istraživanje kože 80/20), Biotherm je razvio novu razinu dubinske njege koja ubrzanom životnom tempu ne dozvoljava da ostavi trag na koži.
Biotherm je kreirao kremu u ulju nalik na med, koja pruža intenzivnu njegu uz nevjerojatan osjećaj svježine zahvaljujući jedinstvenoj, promjenjivoj teksturi: iznimno hranjiva formula koja godi koži, vraća koheziju između slojeva, zaglađuje je i obnavlja elastičnost.
Njegujuća i obnavljajuća svojstva ulja u savršenom su spoju s prozračnošću gelaste kreme koja nalikuje na med… bogato osjetilno iskustvo uz njegu protiv znakova starenja.

Nahranjena i obnovljena, koža trenutačno izgleda glatkije i njegovano.
Ispitivanja su provedena na ženama sa svim znakovima ubrzanog starenja: fotoosjetljivost, gruba koža s vidljivim borama… njihova je koža trenutačno izgledala čvršće i njegovano. U samo mjesec dana, ten je zaglađen.

Za njegu kože u toku noći, tu je i serum u ulju Blue Therapy.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i