Preskoči na glavni sadržaj

Caudalie Vinosource


Do ove kreme sam došla iz jednog travel seta. To mi je uvijek dobra opcija jer u jednom pakiranju, po ok cijeni dobijem više proizvoda i k tome još nisu full size, pa ako su ok kupim cijeli, a ako nisu, bar nisam zatrajala novce!

Vinosurce je sorbet, tj. ono što bi mi kazali lagana krema. Nije masna, ni teška, ne čepi pore, nego lijepo njeguje kožu lica i čini ju punom vlage i super hidratantnom. 

K tom je još odlična za osjetljivu kožu, pa ako ste "mimoza" kao i ja, bit će pun pogodak. Ukratko, sorbet mi se je svidio za preko ljeta, kad mi treba hidratacija, a da nisam sva sjajna i masna. Za zimu, ali već i sada za jesen, nije mi dovoljan jer volim u suho doba godine imati malo masnije lice.

Jedino što me zbunilo kad sam krenula u full size kupovinu, je što ima pink, tamni pink i svakojaka pakiranja pa ne znam što kupiti. 

Inače, jako volim Caudalie i baš gledam da je na popustu na Feel Unique i nekako mislim da moram po Master karticu u sobu da se počastim.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i