Preskoči na glavni sadržaj

Giorgio Armani Si Le ParfumBaš poput Sì Eau de Parfum, Sì Le Parfum Giorgia Armanija vibrantan je i senzualan miris, no s novim intenzivno jantarnim akordom, koji na očaravajući način ističe ženstvenost snažnih žena.
Od prvih nota, Sì Le Parfum odražava karakter Sì u prodornom i snažnom blistavilu esencije crnog ribiza Neo Jungle™. Njegov očaravajući nektar naglašen je esencijom bergamota poput prekrasne ode Armanijevoj Italiji.

Neupadljiva, a luksuzna bočica Sì Le Parfum počast je „haute parfumerie“ i dragocjenim bočicama iz proteklih vremena, spajajući tradicionalno i suvremeno u prepoznatljivi potpis Giorgia Armanija.

Novi miris dolazi u militraži od 40ml čija informativna cijena iznosi    839 hrk.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i