Preskoči na glavni sadržaj

KIEHL'S Linija Dermatologist Solutions™Linija Kiehl’s Dermatologist Solutions™ već cijelo desetljeće nudi ciljana, napredna rješenja za potrebe Kiehl’sovih kupaca vezane uz njegu kože.
Lansirana u partnerstvu s nizom dermatologa i znanstvenika sa sveučilišta Harvard, Columbia, Yale i Pennsylvania te iz bolničkog centra Cedar-Sinai, ista je ubrzo postala „omiljena među dermatolozima“.
Mnogi dermatolozi je preporučuju kao djelotvorna, a blaga i neinvazivna rješenja za njegu kože ili kao dopunske tretmane dermatološkim postupcima koji se provode u ordinacijama.

Prošle godine, u znak proslave 10. godišnjice, Kiehl’s je sa zadovoljstvom najavio suradnju s novim vijećem stručnjaka na području dermatologije, od kojih je svaki odabran na temelju medicinskih dostignuća i rezultata tijekom rada  u svjetskim centrima za izvrsnost u njezi kože.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i