Preskoči na glavni sadržaj

Moja nova maskara


Razlog kupovine je bio što je bila po 30-ak kn u Mulleru pa sam si odmah uzela dvije jer je cijena bila super.

Maskara mi se je svidjela, baš je crna, ali crno crna, ne siva ili ispijeno crna. Četkica je gusta, ali ne pregusta, dosta je kraća od većine, no ja to volim jer nekako nemam previše mjesta između donjeg i gornjeg kapka, pa mi je uvijek bolje raditi sa malim četkicama.

Nanošenje maskare je dobro, jako lijepo se prima za trepavice. Većina ne smatra da je to bitno reći, no je jer sam već znala kupiti maskare za 150 kn od kojih se ništa ne bi zalijepilo za trepavice. Volim kad u nekoliko poteza maskara obavije trepavice, i Miss Hippie to radi.

Postojanost je valjda vječno. Stavim ju ujutro i uvečer je sve još ok. Prolazi i trenutno kihanje, šmrcanje i sve moguće probleme od alergije. Ako to nije dobar test, onda ne znam što jest.

Skidam ju sa Garnier micelarnom, onom roza, starom i sve mi se lijepo skine. Ne ostane mi maskare za drugi dan za oko očiju dok se probudim.

Ipak, nije skinula s trona moju miljenicu Le Volume de Chanel. Miss Hippie mi je odlična maskara za svaki dan, lijepo sve izgleda od nje, ali ne tako savršeno kao Chanel. Tako da još uvijek imam Chanel kad želim maksimum od trepavica, a Miss Hippe da danas, sutra, prekosutra, šetnju, kupovinu ...


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i