nedjelja, 18. rujna 2016.

Nikel koncentrat protiv celulita


Do sada sam uvijek koristila ulje, volim kako ulja ostave kožu mekom. No, u Beauty boxu sam dobila koncentrat, pa idemo ga probati.

Tekstura koncentrata mi se svidjela, puno je jednostavnije nego sa uljem. Od ulja je sve masno - dlanovi, sve gdje zapnem sa tijelom, pidžama ako ne pričekam da se upije. Sa koncenratom je lakše, on je nešto između gela i kreme, pa se samim time puno brže upija, lakše je s njim rukovati, no nedostaje mi ona mekoća ulja na koži i onaj osjećaj kad dodirnem svilenkastu kožu. 

Učinkovitost je ista kao sa uljem, djeluje dosta dobro. Zadovoljna sam kako ublaži vidljivost celulita. Bitno je reći da nikoja krema ne rješava celulit preko noći. Krema samo pomože u toj dugotrajnoj borbi. Ja nisam jedna od onih koja ove kreme koristi od Uskrsa pa do mora, nego tokom cijele, jer jedino tako imaju nekog efekta. I naravno, uvijek koristim kvalitetne preparate.

Mislim da ću od sada uvijek imati i ulje i koncentrat i kombinirati ih, jedan dan ulje, jedan koncentrat. Za dane kada sam u žurbi koncentrat, a kada želim kraljevski tretman onda ulje.

Nema komentara:

Objavi komentar